Noodplan voor ondernemers

Wat als je zelf plotseling niet meer kunt ondernemen? Wie regelt dan de zaak? En wat betekent dit voor je gezin? Wie beheert dan de bedrijfsgegevens en toegangscodes? Het Noodplan van Simonse & Geus zorgt voor continuïteit van de onderneming, mocht je zelf wegvallen door arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Met de gratis Noodplan-test van Simonse & Geus krijg je inzicht in je huidige situatie. Is er bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een waarnemer of een noodopvolger als blijkt dat je permanent niet meer aanwezig kunt zijn door arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Voordat je de gratis Noodplan-test van Simonse & Geus kunt uitvoeren vragen we je om je emailadres achter te laten*. Je krijgt je ingevulde Noodplan-test namelijk per mail toegestuurd.

 

 

Het doel van het Noodplan is om de impact zoveel mogelijk te beperken en je waarnemer en/of opvolger zo goed mogelijk te informeren. Daarnaast helpt het om een aantal zaken, samen met je accountant, op een rijtje te zetten:

  • Welke personen zijn aangewezen als waarnemer en/of opvolger;
  • Welke adviseurs kunnen ondersteunen in je rol als waarnemer en/of opvolger;
  • Welke medewerkers, klanten en leveranciers zijn belangrijk om direct mee in contact te komen;
  • Welke bedrijfsinformatie is beschikbaar om de rol in te vullen;
  • Welke juridische mogelijkheden zijn er om het bedrijf rechtsgeldig te vertegenwoordigen.

Review van het Noodplan:
‘Ik dacht altijd dat ik mijn bedrijf goed op orde had. Aan de voorkant is alles goed geregeld en vervolgens verzamel je een team om je heen. Maar daar stopt het niet. Na mijn adviesgesprek met Simonse & Geus bleken er nog de nodige actiepunten open te staan voor het geval dat mij voor langere tijd iets zou overkomen of ik helemaal uit zou vallen. Dit is helder in kaart gebracht in een uitgebreide rapportage. De aanpak van Simonse & Geus is proactief, sturend maar ook persoonlijk en betrokken. Het geeft mij, mijn achterblijvers enorm veel rust te weten dat als er iets gebeurt waardoor ik zelf geen beslissingen meer kan nemen, de zaken rondom mijn bedrijf, opvolging en afwikkeling goed zijn geregeld.’ – Flex Your Profit

 

*Wij gaan op een zorgvuldige wijze met uw gegevens om. Kijk voor al onze voorwaarden op www.simonse-geus.nl/privacy!

 

Persoonlijk advies?

Wil je meer weten over het Noodplan of direct persoonlijk advies?
Neem gerust contact op met ons via:

info@simonse-geus.nl

0113-244377

NIEUWSBRIEF

Gratis noodplan-test

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om je emailadres achter te laten.