BESTEED JE BOEKHOUDING EENVOUDIG UIT MET YUKI

Als ondernemer wil je je business financieel gezond sturen. Dit kan alleen als de online boekhouding volledig en op tijd is bijgewerkt. Wij maken het je heel gemakkelijk door jouw boekhouding op een eenvoudige manier te verzorgen met Yuki.

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van uw onderneming. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Een online tool waarmee jij als ondernemer heel eenvoudig je boekhouding kunt bijhouden en inzien en waarbij de samenwerking met ons als accountant ideaal geregeld is. Wij kunnen waar je het maar wenst, zaken overnemen, corrigeren en verwerken. 

Bekijk hier onze video met daarin een korte introductie wat Yuki voor jou kan betekenen:

 

Ben je na het zien van deze video ook zo enthousiast? Wij werden er zelfs voor beloond met een Award!


Yuki organiseert jaarlijks een gala voor alle Yuki partners/kantoren in Nederland die met het Yuki platform werken. Partners die uitblinken in o.a. klanttevredenheid, snelheid van verwerking, kwaliteit, enz. worden hiervoor beloond. In 2021 zijn wij genomineerd voor de Operational Excellence Award. Dat betekent dat wij als kantoor alle facetten beheersen en wij daarmee de juiste partner voor jou als ondernemer zijn.

In 2019 werden wij genomineerd voor de Marketing Award en de Miss Yuki Award, deze laatste sleepten wij binnen. Lees hierover meer...........

YUKI, DE VOORDELEN

  • Lever jouw financiële stukken aan en wij doen de boekhouding
  • Geen papierwerk meer. Alle gegevens staan veilig opgeslagen in een digitaal archief
  • Een krachtige verbinding tussen jou en je accountant
  • Alles binnen 24 uur geboekt
  • Altijd de actuele stand van zaken
  • Alles in één online boekhoudplatform
  • Juist, op tijd en volledig
  • Koppeling met webshops, kassasystemen en CRM zijn mogelijk
Yuki

SIMONSE & GEUS EN BOULESBITESBAR

Jij wilt je focussen op het managen van je bedrijf, niet op je financiële administratie. Tegelijkertijd heb je inzicht in je financiële situatie nodig om jouw bedrijf goed te kunnen managen. Hoe je hier de juiste balans in vindt? Met Yuki!

Sebastiaan Kropf van BoulesBitesBar vertelt over zijn ervaringen. Hoe hij dankzij Yuki in één oogopslag financieel inzicht in al zijn vestigingen heeft en dankzij de koppeling met zijn kassa-, loon- en reserveringssysteem minder tijd kwijt is aan zijn administratie.

Dankzij Yuki heeft Sebastiaan meer tijd en mogelijkheid om BoulesBitesBar verder door te laten groeien. Wil jij dat ook? Bekijk de video, laat je inspireren en neem contact met ons op. We laten je graag zien wat Yuki ook voor jou kan betekenen.

Lees hier het hele interview over de samenwerking tussen BoulesBitesBar, Yuki en ons!

 

BENIEUWD WAT YUKI VOOR UW BEDRIJF KAN BETEKENEN?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Yuki en de mogelijkheden? Bel Simonse & Geus of vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.

Yuki

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van administratie.