Simonse & Geus werkt sinds 2018 actief samen met Yuki. Yuki is een online boekhoudplatform waar wij zeer enthousiast over zijn. De samenwerking met de Yuki-organisatie is heel intensief en positief. Dat ook Yuki dit waardeert, lieten ze zien tijdens het Yuki Gala in juni 2019. Een chique gala waarbij bijzondere prestaties van accountants worden beloond met een award. Jolanda Krijger mocht de award Miss Yuki in ontvangst nemen. Daar zijn we heel trots op!

“Daar stond ik dan ineens, als Miss Yuki. Vooral de mooie woorden als ‘vanwege haar enthousiasme’ en ‘dankzij het actief meedenken in de optimalisatie van Yuki’ zijn me van dit bijzondere moment bijgebleven. Het is gemakkelijk voor ons en onze klanten, toekomstbestendig en efficiënt. Ik zal Yuki dan ook het komende jaar als ‘Miss Yuki’ minstens net zo enthousiast aanraden en uitleggen aan onze klanten zoals ik dat tot nu toe al deed.”

In 2018 ontdekten we bij Simonse & Geus het boekhoudplatform Yuki. Een online tool waarmee jij als ondernemer heel eenvoudig je boekhouding kunt bijhouden en inzien en waarbij de samenwerking met ons als accountant ideaal geregeld is. Wij kunnen, waar je het maar wenst, zaken overnemen, corrigeren en verwerken.

We introduceerden Yuki begin 2018 en mochten direct veel enthousiaste ondernemers over dit boekhoudplatform vertellen. Net als wij werden zij heel enthousiast over de mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en het gemak van Yuki. Deze ervaringen, maar ook wat er nog niet helemaal lekker liep, deelden we met de Yuki-organisatie. Een vooruitstrevende club mensen die ons als accountant ook goed bijstaat bij vragen en open staat voor onze feedback. Het leverde een zeer fijne wisselwerking op.

De Yuki-organisatie beloond uitzonderlijke prestaties tijdens haar Yuki Gala. Simonse & Geus was genomineerd voor de Marketing Award, omdat we zo actief en creatief met het naar buiten brengen van Yuki om waren gegaan. Helaas grepen we, na een nek aan nek race, net naast deze award. Maar Jolanda Krijger won tijdens het Yuki Gala wel de award Miss Yuki. De Yuki-organisatie roemde haar inzet, enthousiasme, inbreng en actieve houding tijdens bijeenkomsten, richting klanten en op social media. Wij zijn ontzettend trots en vinden dat Jolanda deze award dubbel en dwars verdiend heeft.

Benieuwd naar wat Yuki is en of het iets voor jou is? Klik hier voor meer informatie.