Advies & Specialisatie

Als ondernemer doe je veel zelf. Maar soms is de inbreng van een sparringpartner of het advies van een specialist wenselijk. Bijvoorbeeld wanneer je met het idee speelt van een uitbreiding, bedrijfsovername of juist bedrijfsoverdracht. Of als je voor complexe vraagstukken komt te staan. Dan is het tijd voor Simonse & Geus Accountants en Adviseurs.

Bedrijfsadvies

Bij Simonse & Geus Accountants en Adviseurs heb je een vast aanspreekpunt voor al je dagelijkse vragen én voor uitgebreider bedrijfsadvies. We helpen je graag met administratieve of fiscale zaken of het opstellen van een noodplan, maar denken ook mee in nieuwe stappen die je als ondernemer wilt zetten. Dankzij onze ervaring en kennis zijn wij een goede sparringpartner. We luisteren naar je plannen en geven feedback. We komen met nieuwe ideeën en adviseren je over zaken waar je wellicht zelf nog niet bij stilgestaan had.

Dus als het voor jou tijd is om stappen te zetten, is het tijd voor het bedrijfsadvies van Simonse & Geus Accountants en Adviseurs.

Specialisatie

Afhankelijk van de omvang van je bedrijf en je bedrijfsactiviteiten kun je in je bedrijf ook te maken krijgen met complexe situaties in HRM en fiscaal-juridische zaken, maar ook in successierecht, buitenlandse wetgeving, crowdfunding, bedrijfsovernames, noem maar op. Ook dan is het tijd voor Simonse & Geus Accountants en Adviseurs.

Weten we als accountant overal alles van? Nee, maar we hebben wel samenwerkingspartners in alle vakgebieden. Echte specialisten op hun terrein, die je perfect kunnen helpen met jouw vraag of probleem. We brengen je, als je wilt, graag met hen in contact.

Wil jij jouw vraag, probleem of voornemen graag eens aan ons of één van de specialisten voorleggen?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

ONZE ADVISEURS

Aubert Geus
Aubert Geus
Klaas Kievit
Klaas Kievit
Marco Simonse
Marco Simonse

Gratis noodplan-test