Advies & Specialisatie

Goed overzicht in de financiële kant van de onderneming is van groot belang. Wij zorgen voor een overzichtelijke jaarrekening die u helpt de juiste keuzes  voor de toekomst te maken. Bij Simonse & Geus heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Samen bespreekt u uw ondernemingsplannen en vraagstukken. Maar we zetten net dat stapje extra. We komen met nieuwe ideeën en adviseren u over zaken waar u wellicht nog niet bij stil had gestaan. We kennen de regio en denken als sparringpartner actief met u mee. Samen zorgen we ervoor dat u net dat stapje extra kunt zetten met uw onderneming.

Verbinden

Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en –omvang kunt u in uw bedrijf te maken krijgen met onderwerpen als HRM, bedrijfsovernames, fiscaal-juridische zaken, successierecht buitenlandse wetgeving, crowdfunding e.d. We vinden het van belang om u in al deze vakgebieden optimale professionaliteit te bieden. Daarom werken we nauw samen met specialisten. We brengen u, indien gewenst, graag met hen in verbinding. Samen zetten we net dat stapje extra.

NBA Bezoekadres

Mr. Dr. Meslaan 1
4451 AJ
Heinkenszand
0113-244377

info@simonse-geus.nl
NL 8124.84.320.B.01

WhatsApp WhatsApp
06 30 37 69 57
Aubert Geus AA
Marco Simonse AA RB
Frank Quakkelaar AA

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van administratie en u wordt snel geïnformeerd over nieuws over onze services.

Aanmelden Overzicht