Lonen en personeelsadvies

Je hecht veel waarde aan een goede administratie, vooral een heldere personeelsadministratie en een accurate verwerking van de lonen. En terecht, want jouw personeel is belangrijk voor je. Jouw personeel bepaalt immers voor een belangrijk deel het succes van jouw bedrijf.

Maar makkelijk is het soms niet om je personeelsadministratie op orde te houden. Zeker met de regelmatig veranderende wetgeving en cao-wijzigingen. Dan is het wel zo fijn om een accountant aan je zijde te hebben die deze kennis in huis heeft en er steeds voor zorgt dat je up-to-date blijft.
Dan is het tijd voor Simonse & Geus Accountants en Adviseurs.

Ondersteuning in personeelsadministratie

Simonse & Geus Accountants en Adviseurs ondersteunt je in loonadministratie en arbeidscontracten. We wijzen je tevens de weg in het woud van regelingen bij uitvoeringsinstellingen en bedrijfstakfondsen. En we houden cao-wijzigingen voor je in de gaten. Tegelijkertijd behoud jij, via handige online tools, het inzicht en overzicht in jouw personeelsadministratie.

 

 

Personeelsadvies

Bij personeelszaken komt meer kijken dan administratie alleen. Je wilt ook invulling geven aan goed werkgeverschap met als resultaat gemotiveerde medewerkers, een laag ziekteverzuim en optimale productiviteit. Omdat we bij Simonse & Geus Accountants en Adviseurs het belang van specialistisch advies hierin onderschrijven, werken we samen met LEV.

We brengen je graag in contact met oprichtster Karin van Oosten, een inspirerende sparringpartner en ervaren HR- en organisatieadviseur.

Met tips, adviezen, maatwerk programma’s en handige tools biedt LEV oplossingen voor de knelpunten waar jij als werkgever en ondernemer tegenaan loopt.

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van personeel.

ONZE ADVISEURS

Robin Bal
Robin Bal
Extern Adviseur
Karin van Oosten

Gratis noodplan-test