Lonen en personeelsadvies

Uw personeel is belangrijk voor u. Zij bepalen voor een belangrijk deel het succes van uw bedrijf. Het is dan ook logisch dat u belang hecht aan een goede personeelsadministratie. Maar makkelijk wordt u dat, met regelmatig veranderende wetgeving en CAO-wijzigingen niet gemaakt. Dan is het wel zo fijn om een accountant aan uw zijde te hebben die deze kennis in huis heeft.

Ondersteuning

Simonse & Geus ondersteunt u in loonadministratie en arbeidscontracten, wijst u de weg in het woud van regelingen bij uitvoeringsinstellingen en bedrijfstakfondsen en houdt CAO-wijzigingen voor u in de gaten. Tegelijkertijd behoudt u, via handige online tools, het inzicht en overzicht in de personeelsadministratie.

 

 

Advies

Bij personeelszaken komt meer kijken dan administratie alleen. U streeft ook naar optimaal gemotiveerde medewerkers, een laag ziekteverzuim en goede interne communicatie en samenwerking. Omdat we bij Simonse & Geus het belang hiervan begrijpen, werken we samen met Improve! Personeelsadvies (www.improve-hrm.nl). We brengen u graag in contact met deskundig HRM-adviseur Karin van Oosten. Zij gaat samen met u op zoek naar passende oplossingen.

 

NBA Bezoekadres

Mr. Dr. Meslaan 1
4451 AJ
Heinkenszand
0113-244377

info@simonse-geus.nl
NL 8124.84.320.B.01

WhatsApp WhatsApp
06 30 37 69 57
Coby van Tiggele
Karin van Oosten
Alwin van Dongen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van administratie en u wordt snel geïnformeerd over nieuws over onze services.

Aanmelden Overzicht