Fiscaal

Naast je financiële administratie heb je de fiscale administratie. De belastingdienst zegt "Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker." En toch komt er vaak nog flink wat bij jouw fiscale administratie kijken. "Makkelijk" is dan niet altijd het juiste woord. Bij veel ondernemers ontbreekt de tijd voor en affiniteit met belastingen om alles goed uit te zoeken en te regelen. Herkenbaar? Heb jij ook zo weinig zin en tijd om je fiscale zaken goed uit te zoeken? Dan is het tijd voor Simonse & Geus Accountants en Adviseurs.

  

Fiscale administratie en advies

We ondersteunen je graag en kunnen jouw fiscale administratie volledig van je overnemen. Bijvoorbeeld je btw-aangifte en/of aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast adviseren we je graag over de mogelijke toeslagen en aftrekposten zodat je optimaal van je fiscale mogelijkheden geniet. We zijn bovendien continu op de hoogte van wijzigingen in de fiscale wetgeving. Voordat jij ervan hebt gehoord hebben wij al gecheckt welke invloed de wijzigingen op jouw situatie hebben. Zo worden jouw belastingen dus toch makkelijker én leuker!

Particulieren

Ook als particulier kun je bij Simonse & Geus Accountants en Adviseurs terecht voor je belastingen. De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting maar ook het regelen van toeslagen en het benutten van aftrekposten. We verdiepen ons in jouw situatie en geven je een handige checklist mee zodat je weet welke gegevens we van je nodig hebben. Wij zorgen vervolgens voor de rest. Op deze manier ben je er steeds van verzekerd dat alles correct wordt ingevuld en aangevraagd en je geen fiscaal voordeel misloopt.

Kun jij wel wat hulp bij je fiscale administratie gebruiken en wil je er zeker van zijn dat alles juist wordt ingevuld en geen aftrekposten worden vergeten?
Dan is het tijd voor Simonse & Geus Accountants en Adviseurs!
Neem contact met ons op. We helpen je graag.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteiten.

ONZE ADVISEURS

Anja Raas
Anja Raas
Wiena Nieuwenhuijse
Wiena Nieuwenhuijse
Marco Simonse
Marco Simonse

Gratis noodplan-test