Hoe digitalisering boekhouden makkelijker én leuker maakt

Administratie; het is in alle eerlijkheid niet de favoriete bezigheid van een ondernemer. Je wilt tenslotte ondernemen, niet boekhouden. Maar wat als we nu zeggen dat dit best leuker kan? En dat niet alleen, het kan ook efficiënter en eenvoudiger. De juiste digitale tools gaan je daarbij helpen. Daarom organiseert Simonse & Geus samen met Yuki op 28 mei om 15:00 uur een gratis webinar waarin we inzoomen op de vele voordelen van digitalisering voor ondernemers.

Hoe?
Digitalisering staat al lange tijd hoog op de agenda van veel bedrijven, maar bewijst in deze lastige periode belangrijker dan ooit te zijn. Want als deze roerige tijden ons één ding hebben laten zien, is dat de juiste digitale tools onmisbaar zijn voor iedere ondernemer om de zaken draaiende te houden; niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Dat geldt niet alleen voor online aanwezigheid, maar ook voor het uitstippelen van je ondernemingsstrategie op basis van je administratie. Dat begint bij inzicht in je cijfers. Niet soms, maar 24/7, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en het je dus rust geeft. 

Door?
Simonse & Geus heeft dé tool gevonden die de digitalisering van elke onderneming naar een hoger niveau tilt: Yuki. Het is de slimme software die je het meest actuele inzicht geeft in je onderneming, waardoor je nog gerichter kunt groeien. Wil je weten hoe dat precies werkt en welke modules voor jou relevant zijn?

We vertellen je graag over de mogelijkheden van Yuki in onze aanstaande gratis webinar op 28 mei om 15:00 uur. Meld je aan!

Meld je hier aan voor de gratis online webinar

Boekhouden kan leuker en makkelijker met de juiste digitale tools. Zo houd je meer tijd over voor je onderneming. Benieuwd hoe Simonse & Geus samen met Yuki daarin het verschil maakt?

Meld je aan voor onze gratis webinar op 28 mei.