Vacature Accountant AA / Relatiebeheerder

Wil jij jouw vak uitoefenen zoals het bedoeld is: als waardevol sparringpartner en adviseur van klant en collega? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Dit ben jij

Als accountant hou je van je vak. Inhoudelijk, vanwege de complexe vraagstukken waar jij graag je tanden in zet, maar zeker ook omdat je met mensen mag samenwerken. Gedreven ondernemers die in jou een waardevolle sparringpartner en vertrouwenspersoon vinden. Je vindt het leuk om commercieel met hen mee te denken, maar ook om dat met het kantoor te doen waar je voor werkt. Je komt proactief met innovatieve verbetervoorstellen. Hier neem je het team graag in mee. Samenwerken, coördineren en aansturen is namelijk jouw tweede natuur.

Jouw plek in ons team

Herken jij jezelf in bovenstaande? Top! We zoeken namelijk een Accountmanager AA*/ Relatiebeheerder zoals jij. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw vak optimaal uit te voeren. Inhoudelijk, door (complexe) jaarrekeningen en fiscale aangiften te reviewen en adviesopdrachten te signaleren en uit te voeren. Maar ook door werkzaamheden te coördineren, assistent accountants te coachen, ondernemers te begeleiden bij uiteenlopende vraagstukken, gesprekken met nieuwe relaties te voeren, als boegbeeld van Simonse & Geus naar buiten te treden en als mede budget- en praktijkverantwoordelijke te sparren met de directie.

Dit zijn wij

Bij Simonse & Geus kom je terecht in een gemotiveerd team van accountants en assistenten. We houden net als jij van het vak én van mensen. Niet onze producten/diensten staan centraal, maar de ondernemer en diens onderneming. Hoe kunnen we die vooruit helpen met waardevolle inzichten, goed advies en aansluitende producten? Daar zoeken we dagelijks het antwoord op en dat vinden we ook! Simonse & Geus heeft daardoor een trouwe basis aan relaties en breidt nog steeds verder uit. Dat is ook waar jij om de hoek komt kijken. Samen met jou willen we onze groei nog verder voortzetten.

Laat je horen!

Spreekt bovenstaande je aan en herken je jezelf in onderstaande?

  • Ik wil werken in een toekomstgerichte organisatie
  • Ik krijg energie van relatiegesprekken en complexe vraagstukken
  • Ik hou van eigen verantwoordelijkheid, maar werk ook graag samen
  • Ik wil mee ondernemen met de directie

Ja? Laat je horen! We zijn erg benieuwd naar je. Stuur je motivatie en CV naar info@simonse-geus.nl Je hoort daarna snel van ons!

* De titel AA is een pré, geen vereiste

NIEUWSBRIEF

Gratis noodplan-test