Simonse & Geus zoekt een gedreven (part-time) Assistent Accountant. Ben jij dat?

Wij zoeken jou!

Jij doet niets liever dan financiële administraties verwerken en controleren, verzorgen van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting en samenstellen van jaarrekeningen. Klanten zijn ervan verzekerd dat hun administratie bij jou in goede handen is. Je bent namelijk accuraat, proactief en oprecht geïnteresseerd in jouw klanten. Dankzij jou kunnen zij met plezier ondernemen. 

Zoek jij ons?

Simonse & Geus wil vooruit! We ontzorgen onze klanten met een goede boekhouding en willen hen echt vooruit helpen met hun bedrijf. Dankzij innovatieve online tools werken we efficiënt met hen samen en blijft er tijd over om als sparringpartner op te treden. Van zzp'ers tot grote BV's, ons enthousiaste team staat voor iedere ondernemer klaar.

Zou jij graag in zo'n team werken? In ons team is er ruimte voor een gedreven allround Assistent Accountant. Wij zoeken een collegiale en flexibele collega die van aanpakken weet.

Dit is de perfecte match

Jij bent de perfecte match voor ons als je:

  • al wat ervaring hebt met het samenstellen van jaarrekeningen
  • je bent thuis in het verwerken van administraties en het controleren daarvan
  • je verder wilt ontwikkelen in het accountancy-vak
  • de opleiding HBO AC/BE hebt afgerond of bijna hebt afgerond
  • minimaal 24 uur per week inzetbaar bent

Reageer!

Heb je interesse in deze functie? Leuk, we zien uit naar je sollicitatie! Je kunt je motivatie met CV richten aan info@simonse-geus.nl

 

 

NIEUWSBRIEF

Gratis noodplan-test