Simonse & Geus zoekt een gedreven (part-time) Assistent Accountant. Ben jij dat?

Wij zoeken jou!

Jij doet niets liever dan het verwerken van financiële administraties, het verzorgen van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting en het samenstellen van jaarrekeningen. Klanten zijn ervan verzekerd dat hun administratie bij jou in goede handen is. Je bent namelijk accuraat, proactief en oprecht geïnteresseerd in jouw klanten. Dankzij jou kunnen zij met plezier ondernemen. 

Zoek jij ons?

Simonse & Geus wil vooruit! We ontzorgen onze klanten met een goede boekhouding en willen hen echt vooruit helpen met hun bedrijf. Dankzij innovatieve online tools werken we efficiënt met hen samen en blijft er tijd over om als sparringpartner op te treden. Van zzp'ers tot grote BV's, ons enthousiaste team staat voor iedere ondernemer klaar. Zou jij graag in zo'n team werken? In ons team is er nog ruimte voor een gedreven assistent Accountant. Een collegiale en flexibele collega die van aanpakken weet.

Dit is de perfecte match

Jij bent de perfecte match voor ons als je:

  • misschien al wat ervaring hebt met het samenstellen van jaarrekeningen, maar dat hoeft niet perse
  • je verder wilt ontwikkelen in het accountancy-vak
  • de HBO AC/BE hebt afgerond of bijna hebt afgerond
  • 20-24 uur per week inzetbaar bent
  • Ben je een ervaren zzp'er, ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Reageer!

Heb je interesse in deze functie? Leuk, we zien uit naar je sollicitatie! Je kunt je motivatie met CV richten aan info@simonse-geus.nl

 

 

NIEUWSBRIEF