Vacature Zelfstandig Assistent Accountant

Ben jij zelfstandig Assistent Accountant en heb je de ambitie om stappen te zetten in jouw carrière? Check dan zeker deze vacature!

Dit ben jij

Je zit al een tijdje in het accountancy-vak en hebt het goed naar je zin, vooral wanneer er wat complexere administratieve en samensteltaken voorbij komen. Leuk, zo’n uitdaging! Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kun je het niet laten om ook éven je radar uit te zetten voor potentiële advies- verbetermogelijkheden. Enerzijds omdat je het tof vindt om die te ontdekken, anderzijds omdat je weet dat je daarmee de ondernemer verder helpt. Daar word jij blij van. Het liefst zou je dan ook doorgroeien naar Accountant/Relatiemanager, zodat je nog nauwer bij de relaties betrokken bent en je ze nog directer kunt adviseren.  

Jouw plek in ons team

Klinkt het tot dusver herkenbaar, maar sluit jouw huidige job hier niet perfect op aan? Mooi! Mooi? Ja, mooi! Want wij hebben de ideale job voor je. Bij Simonse & Geus zoeken we een Zelfstandig Assistent Accountant met plezier in het vak, oog voor de klant en de ambitie om door te groeien tot Accountant/Relatiebeheerder. Je krijgt bij ons alle vrijheid en kansen om je door te ontwikkelen,  vaktechnisch en in competenties. Je krijgt ook veel verantwoordelijkheden, zoals het begeleiden van beginnend en gevorderd assistent accountants en het mede zorgdragen voor de interne praktijkontwikkeling. In de tussentijd doe je als aanspreekpunt voor klanten al ervaring op in adviesgesprekken.

Dit zijn wij

Bij Simonse & Geus kom je terecht in een gemotiveerd team van accountants en assistenten. We houden net als jij van het vak én van mensen. Niet onze producten/diensten staan centraal, maar de ondernemer en diens onderneming. Hoe kunnen we die vooruit helpen met waardevolle inzichten, goed advies en aansluitende producten? Daar zoeken we dagelijks het antwoord op en dat vinden we ook! Simonse & Geus heeft daardoor een trouwe basis aan relaties die steeds groter groeit. Wil jij met ons meegroeien? We bieden je hier graag alle ruimte toe.

Laat je horen!

Spreekt bovenstaande je aan en herken je jezelf in onderstaande?

  • Ik wil werken in een toekomstgerichte organisatie
  • Het liefst groei ik door naar Accountmanager/Relatiebeheerder
  • Ik hou van eigen verantwoordelijkheid, maar werk ook graag samen
  • Ik vind het leuk om collega’s te helpen en begeleiden

Ja? Laat je horen! We zijn erg benieuwd naar je. Stuur je motivatie en CV naar info@simonse-geus.nl Je hoort daarna snel van ons!

 

NIEUWSBRIEF

Gratis noodplan-test